Kaksi huippuluokan padelkenttää Akaassa Toijalan satamassa.

(KLIKKAA OTSIKKOA) Kenttien osoite on Satamatie, 37800 Akaa.

KLIKKAA TÄSTÄ VARAUSSIVULLE www.varaaheti.fi/vanajapadel JA TEE VARAUS VALITSEMALLA SOPIVA AIKA SEKÄ MAKSAMALLA VARAUS VERKKOMAKSUNA.

Arkisin klo 6 – 16 kenttämaksu 28 € / tunti (7 € / hlö), iltaisin ja viikonloppuisin 36 € / tunti (9 € / hlö).

Edullisimmin pelaamaan pääsee ostamalla prepaid-kortin, jolloin vuoronsa voi myös itse perua ajanvarausohjelmassa viimeistään 24 h ennen vuoroaan. Tällöin omalle prepaid-kortille palautuu maksetun ajan mukainen määrä peliaikaa. 10 tunnin prepaid-kortin hinta on 320 €.

Ykköskentän päädyssä olevasta kahvilakioskista saa vuokrata mailoja hintaan 5 € / kpl. Pallokorin palloja saa käyttää veloituksetta ja uusia palloja myydään kioskissa.

Tervetuloa pelaamaan!

Yhteystiedot: vanajapadel@brilho.fi 
Tiedustelut: 050 360 2304

Padelia pelataan 10 metriä x 20 metriä kokoisella kentällä, jota ympäröi lasista ja metalliverkosta valmistetut seinät. Pistelasku on kuten tenniksessä, jota voidaan pitää padelin sisarlajina. Padelin eduksi lasketaan kuitenkin usein pitkään kestävät pallorallit, jotka juuri kenttää ympäröivät seinät mahdollistavat.

Padel on kaiken kaikkiaan helposti omaksuttava peli. Yksinkertaiset säännöt oppii nopeasti ja mailaa on lyhyen vartensa ansiosta helppo käsitellä. Pallo saa pelissä kimmota sekä kentän että seinien kautta, joten erilaisia lyöntimahdollisuuksia on runsaasti. Padelia on kuvattu mailapelien shakiksi, sillä pelin taktisuus on oleellinen osa sen luonnetta. Lajissa ei menestykään pelkällä voimalla – esimerkiksi voimakas syöttö ei ole Padelissa tärkeä kuten tenniksessä – vaan oikean tekniikan opettelu ja peliäly antavat kaikille yhtäläiset mahdollisuudet.

Peliä pelataan nelinpelinä, joten sosiaalisuus, peliporukat ja erilaiset pelitapahtumat ovat olennainen osa lajikulttuuria. Padel on hauskaa ja koukuttavaa ajanvietettä, mutta samalla sopivan haastavaa kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille. Padel yhdistääkin kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden tavalla, johon hyvin harva urheilumuoto pystyy.

Padelia pelataan Suomessa myös kilpatasolla ja maailmalla jopa vaativalla ammattilaistasolla.