Ajankohtaista

UUSI SISÄHALLI RAKENTEILLA. TAVOITTEENA AVATA HALLI VUODENVAIHTEESSA 2021-2022. VARAA VAKIOVUOROSI NYT!

ULKOKENTÄT AUKI 24.10.2021 ASTI

Loppukauden tuntihinnat kaikkina kellonaikoina 20 €. Mailavuokraukset etukäteen numerosta 050 360 2304.

HUOM! VUOKRAMAILAT!

LOPPUKAUDEN AJAN VUOKRAMAILAT ON TILATTAVA ETUKÄTEEN NUMEROSTA 050 360 2304. VARATUT MAILAT TUODAAN SOVITTUNA AIKANA KENTÄLLE. TERVETULOA PELAAMAAN!

Brilho Oy:n kahden ulkokentän padelkeskus avautui Toijalan satamassa Akaassa kesäkuun -21 alussa. Huippuluokan Siux-kentät ovat saaneet loistavan palautteen.

Sivulla www.varaaheti.fi/vanajapadel varaus tehdään valitsemalla sopiva vapaa aika ja maksamalla varaus verkkomaksuna. Edullisimmin pelaamaan pääsee ostamalla prepaid-kortin, jolloin vuoronsa voi myös itse perua ajanvarausohjelmassa viimeistään 6 h ennen vuoroaan. Tällöin omalle prepaid-kortille palautuu maksetun ajan mukainen määrä peliaikaa.

Arkisin klo 6 – 16 kenttämaksu on 28 € / tunti (7 € / hlö), iltaisin ja viikonloppuisin 36 € / tunti (9 € / hlö).

10-kortit maksavat 320 €. Kortin voi ostaa varausjärjestelmässä tai sen voi tilata laskulla osoitteesta vanajapadel@brilho.fi

Verkkomaksuna maksetun vuoron voi perua veloituksetta 6 h ennen vuoroa lähettämällä sähköpostin osoitteeseen vanajapadel@brilho.fi Tällöin käyttäjätilille talletetaan maksettua summaa vastaava peliaika prepaid-korttina. Sateen vuoksi peruuntuva vuoro hyvitetään palauttamalla maksettu aika käyttäjätilin prepaid-kortille.