Sponsorointitoimisto Brilho

(KLIKKAA OTSIKKOA) Urheilubisnes on intohimobisnestä, joka herättää suuria tunteita laidasta laitaan. Elämykset ja yhteisöllisyys herättävät tunteita, jotka jättävät meihin muistijäljen pitkäksi aikaa, ehkä koko loppuelämäksemme.

Urheilusponsorointi on tehokas markkinoinnin väline, kun sekä sponsoroinnin kohde eli urheilija tai joukkue ja sponsori panostavat yhteistyön laatuun. Parhaat tulokset saavutetaan, kun yhteistyö on suunnitelmallista ja pitkäjänteistä.

Brilho Oy tarjoaa palvelut sekä urheilijoille että sponsoreille. Harvat suomalaisyritykset käyttävät sponsorointia suunnitelmallisena markkinointikeinonaan. Usein sponsoriksi lähdetään joukkueen tai yksilöurheilijan yhteydenoton jälkeen. Sovitaan sopimukselle sisältö, usein yrityksen logo näkyviin, ja maksetaan lasku. Sitten vuoden päästä palataan asiaan. Tässäkään ei ole mitään väärää, mutta yhteistyöstä olisi lähes varmasti ollut otettavissa paljon enemmän irti.

Sponsorointipalvelut urheilijoille

Mitä meillä on tarjota sponsorille? Minkä yrityksen kanssa arvomme ja toimintamme ns. mätsää yhteen? Miten ehdimme hoitaa lupaamamme asiat, kun pitää treenata ja keskittyä pääasiaan eli urheiluun? Miten pystymme parhaiten auttamaan sponsoriamme pääsemään omiin tavoitteisiinsa?

Riittääkö oma aika hankkia tarvittavat sponsorit vai tekeekö sponsorihankintaa joku tuttu talkoilla silloin kun ehtii? Paljonko kehtaan pyytää sponsorilta rahaa? Tuon yrityksen haluaisin sponsoriksemme, mutta keneen otan yhteyttä, jotta asia etenee nopeasti ja suotuisasti?

Paljon kysymyksiä. Varsinkaan huipulle tähdättäessä tai jo siellä ollessa ei sponsorointiasioitakaan ehkä kannattaisi hoitaa harrastelijapohjalta. Ensivaikutelma on tärkeä ja ilman suunnitelmaa asiat eivät useastikaan etene.

Brilho auttaa näissä asioissa. Sopimuksiin saadaan enemmän laadukasta sisältöä ja niistä tulee pitempiaikaisia. Ja urheilija saa keskittyä pääosin urheilemiseen.