Sponsorointipalvelut urheilijoille

(KLIKKAA OTSIKKOA) Mitä meillä on tarjota sponsorille? Minkä yrityksen kanssa arvomme ja toimintamme ns. mätsää yhteen? Miten ehdimme hoitaa lupaamamme asiat, kun pitää treenata ja keskittyä pääasiaan eli urheiluun? Miten pystymme parhaiten auttamaan sponsoriamme pääsemään omiin tavoitteisiinsa?

Riittääkö oma aika hankkia tarvittavat sponsorit vai tekeekö sponsorihankintaa joku tuttu talkoilla silloin kun ehtii? Paljonko kehtaan pyytää sponsorilta rahaa? Tuon yrityksen haluaisin sponsoriksemme, mutta keneen otan yhteyttä, jotta asia etenee nopeasti ja suotuisasti?

Paljon kysymyksiä. Varsinkaan huipulle tähdättäessä tai jo siellä ollessa ei sponsorointiasioitakaan ehkä kannattaisi hoitaa harrastelijapohjalta. Ensivaikutelma on tärkeä ja ilman suunnitelmaa asiat eivät useastikaan etene.

Brilho auttaa näissä asioissa. Sopimuksiin saadaan enemmän laadukasta sisältöä ja niistä tulee pitempiaikaisia. Ja urheilija saa keskittyä pääosin urheilemiseen.