Kilpailut

Brilho Americanot 22.8.2021

Päivän aikana pelattiin kahdeksan pelaajan turnaus sekä harraste- että kilpasarjassa. Pelaajia oli mukana Akaasta, Valkeakoskelta ja Pirkkalasta. Harrastesarjan voiton vei Marko Korvenaho ja kilpasarjan Jere Hakala.

Akaan Marianne-päivänä 15.8.2021 järjestettiin kentillämme ensimmäiset naisten Americanot. Ajoittaisesta sateesta huolimatta turnauksessa oli erinomainen tunnelma. Podiumpaikat valtasivat Heidi Kivimaa, Anne Tuusa ja Heidi Ikonen. Ladyille on oma whatsapp-ryhmä, jossa pääsee sopimaan peleistä. Halutessasi pääset mukaan ryhmään soittamalla meille numeroon 050 360 2304.

Vanaja Padelin Siux-kesäliigaa pelataan kahdeksan parin voimin. Liiga huipentuu elo- syyskuussa pelattaviin finaalipeleihin.

Yksittäisistä kisatapahtumista ilmoitetaan jatkossa tällä sivulla ja Vanaja Padelin somekanavissa, jotka kannattaa ottaa seurantaan sekä Facebookissa että Instagramissa. Tarkoitus on lomasesongin jälkeen elokuusta alkaen järjestää kisatapahtumia eri tasoisille pelaajille. Esim. Americano-kisat ovat erinomaisia tapahtumia oppia pelaamaan eri parien kanssa. Tapahtumissa sosiaalisuus ja hauska yhdessäolo ovat usein tärkeämpää kuin kiivas taistelu voitosta.